НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЯ ЗА НЕЩО, КОЕТО Е БЕЗПЛАТНО !

Счетоводна къща “Гебона” извършва регистрация на фирми (ЕООД, ООД, ET) без комисиона, като първоначално се заплаща капаро, което в последствие се приспада от месечните такси за счетоводно обслужване.

Всички наши клиенти ползват право на безплатна счетоводна консултация преди регистрацията на фирмата.

Безплатната регистрация на фирма  в никакъв случай не означава, че месечните Ви абонаментни такси след това ще бъдат по-високи. Стремим се в условията на криза да помогнем на новостартиращият бизнес.

Ако не вярвате, елате и проверете! Все пак първата консултация е безплатна, независимо дали ще станете наши клиенти или не. Избора за това си остава Ваш.

 

Счетоводна къща “Гебона” Ви помага при:

  • Избора на правна форма, под която да осъществявате бизнеса си;
  • Избор на социално осигуряване и данъчно облагане;
  • Избор на банка с най-ниски месечни такси;
  • Избора на фирма за изготвяне на печата Ви;

Дългогодишният ни счетоводен опит и практика ще са Ви изключително полезни да направите правилен избор от какъв правен статут да е фирмата, с която ще започнете Вашият бизнес.

Ние от Счетоводна къща Гебона ще ви консултираме относно всички въпроси, които имате свързани с регистрацията на вашата фирма. Ще ви обясним кой вариянт ще е най-добър за бизнеса, който смятате да осъществяватe, данъчно и осигурително облагане, предмет на дейност и т.н.

След подготовката на необходимите документи, наш служител ще Ви придружи до банкова институция за откриване на набирателна сметка и внасяне на учредителния капитал, нотариус и самото подаване на документите в Търговски регистър.

Целия процес за подаване на документи ще отнеме 30-60 мин в зависимост от банковата институция. Може да сте сигурни, че нищо няма да се обърка и да се налага да се връщате няколко пъти за оправяне на документи.
Така в рамките на няколко часа може да подадете Заявление за регистрация на фирма, без да губите от ценното си време. Отделите повече енергия и усилия за бизнес идеята си и нейното стартиране !

Както отбелязахме в началото, ние не вземаме комисионна за регистрацията, така че реално не губите средства, а единствено спестявате от ценното си време.

Сумата, която ще заплатите като капаро / обикновено в размер на 100лв. / се приспада от месечните такси за счетоводно обслужване. Това не е датата, в която фирмата е регистрирана в Търговски регистър, а датата от която реално започвате да осъществявате дейността си, защото в повечето случаи, самата дейност започва да тече след няколко седмици или месеца – в зависимост от изваждане на нужните разрешителни, ремонти на обекти и т.н.


За регистрация на фирма, включваща подготовка на всички документи, както и придружаване от наш служител до банка и нотариус без последващ ангажимент за счетоводно обслужване хонорара ни е в размер на 100лв.


Вижте още :

Полезна информация и съвети относно регистрация на ЕТ

Полезна информация и съвети относно регистрация на ЕООД

Полезна информация и съвети относно регистрация на ООД


Такси за регистрация на ЕТ

30 лв. към Търговски регистър

Такси за регистрация на ЕООД / ООД

110 лв. към Търговски регистър
10 – 20 лв. банкова такса за откриване на набирателна сметка
6 лв. нотариална такса за заверка на документи / за един управител /
Актуално състояние 7 лв.